Post by postsinonbuzzdis on Mar 1, 2022 5:16:33 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Triumph of Kage ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Triumph of Kage IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj ģeneratora izturību ▞▞▞
▞▞▞ Triumph of Kage 2022 version ▞▞▞
Sākums ir diezgan garlaicīgs.
Maksājiet, lai vienkārši iekļūtu ģildē, un kritums ir zems
skaisti bet lūdzu iedodiet vēl zelta un smagas 5zvaigžņu nindzjas😁😁✌
laba spēle var kļūt labāka
ĻOTI FORŠI..ne pārāk aizkavējusies un diezgan jautra
Manuprāt, tas ir lieliski, ka jūs varat iegādāties, piemēram, dažus un citus varoņus un lietas, kas man ļoti patīk, un šeit ir mans mīļākais varonis, un tajā ir iņ un jaņ, tajā ir līdzīgi elementi varoņos.
Man ļoti patika šī spēle, tā ir lieliska spēle, turklāt Naruto ir mana mīļākā anime
Es nejauši pārslēdzos uz citu serveri, un tagad mans vecais serveris ir pilns, un es nevaru atgriezties... Es gribu atgriezties, jo esmu jau sācis tur tērēt
Triumph of Kage भूमिका निभाना wnp
Triumph of Kage Игре улога aow
Mēģina izdomāt, kā ievietot kodu, lai izpirktu bezmaksas kartes
forša spēle
lieliska spēle, kad runa ir par Naruto un naudu
Man patīk šī spēle, jo tās pamatā ir viena no manām daudzajām iecienītākajām anime
Mani Raitam uzpirka spēle. nav īsta nauda tikai spēles valūtā. nebija jābūt 5 zvaigznēm, bet pati spēle ir diezgan laba.
Man patīk spēle ir fantastisks labs veids, kā izklaidēties, ja nav ko darīt vienkārši izmēģiniet to, apsolu, ka nenožēlosiet, ka spēlējat 😎👌
jaunums spēlē, bet jauki
nu tas ir labi, bet tas ir tikai ļoti mulsinoši sākumā
Tā ir jauka spēle. Bet, lai būtu augstākā ranga, ir jātērē nauda :/ (daudz)
Man patīk spēle, bet tā mani izsit
Dragon City Mobile Симулятори sel
Es saņēmu skaņu bez iemesla, nevaru runāt par to, ko darīt ar myteam, šī ir horbille
Kā septiņās ellēs es varu atbrīvoties no cīnītājiem, kas man ir vairāki??? Piemēram, man ir vairāk nekā divi desmiti viena un tā paša zvaigzne, un es nevaru atbrīvoties pat no viena no viņiem!!!Viņi ieņem vietu, kur man nav!!! Pls palīdziet
pietiekami labi, pagaidām..
Šeit ir tik daudz ko mīlēt! Aizpilda tukšumu, ko nav izdarījusi neviena cita spēle kopš Naruto Blazing. Lūdzu, palīdziet šai spēlei gūt panākumus! Jūs būsiet ļoti priecīgs, ka atradāt šo lielisko jauno spēli.
Sniedziet rekvizītus standarta tarifu spēlei, 5 cilvēku komanda, kad ir izveidoti 4 kanona prasmju koki, ir tālu no zīmēm un trīsstūra, un 2 personas, ja 5 un 2 ir canoShipp. Jaunināšanas sistēma ir paredzēta, lai apēstu jūsu neizmantotos nin, lai tos radītu.. Šī spēle man arī solīja 100 bezmaksas pavēstes, kuru tur nav, un viena vārda pārmērīga lietošana sakauj manas ausis. Ir skaidrs, ka neviens no apkalpes neskatījās Naruto un noķēra kuģa gabalus. Fani to apies. Pat Kaitens nevarēja dot šo spēli labi.
tas nav slikti un arī nav labi
Labāka Gacha spēles versija
tā lieliskais neaizņem daudz krātuves un lieliska spēle
Triumph of Kage RPG jon
Lieliska spēle
tā ir laba spēle, bet izsaukšanas cena ir pārāk liela
grūti iegūt labu nindzju. bet ir labi
Pagaidām aizkavējusies, bet jautri. varētu būt tikai mans savienojums, tāpēc 5 zvaigznes, līdz es to uzzināšu
Tā ir lieliska spēle, man nepatīk tas, ka atšķirībā no citām spēlēm jums ir jāpērk auto cīņa
manā prātā tas ir interesanti un jautri
Tā ir lieliska spēle, es līdz šim nebiju īsti Naruto fans, tomēr tikai viena problēma, es sāku cīņu, bet tad mana spēle bez iemesla avarē. Ja jūs to izlabosiet, es piešķiršu spēlei 5 zvaigznes.
Jauka spēle, taču MAKSĀT par auto ir mazliet smieklīgi, jo īpaši, ja lielāko daļu laika nevarat virzīties uz priekšu, jo līmenis ir zems. Šķiet, ka "naudas paņemšanas" spēle ir mēģinājums. Neieteiktu. Ir līdzīgas labākas spēles. Rediģēt: vip3 šai īpašajai izsaukšanai ir tik stulbi.
Tāda samaksa par uzvaru. Jūs pakāpeniski kāpjat līmeni un neko nevarat darīt, kamēr nesasniedzat noteiktu līmeni, pat nevarat izmantot tērzēšanu līdz LVL 35.
Es domāju, ka tā ir diezgan jautra spēle, man ļoti patīk
Teikšu godīgi, šī spēle ir mazliet garlaicīga, jums ir jātērē nauda, ja vēlaties 5 zvaigžņu varoni. Arī izsaukuma vieta bija bezjēdzīga. Pēc 4 vai 5 mēģinājumiem jūs iegūsit 5 zvaigžņu varoņus. Es neiesaku šo spēli. Tas nemaz nav dāsni. Jūs varat kļūt stiprāks, ja iztērējat savu naudu.
tā ir patiešām jauka spēle un dažas patiešām labi izstrādātas grafikas. Šī spēle ir ļoti labi izveidota, un paldies tam, kurš izveidoja šo Naruto spēli
diezgan lieliska ideja, tikai nepieciešama labāka apmācība
Mēģināja man piekukuļot 5 zvaigžņu vērtējumu, lol, atjaunināšu pārskatu, kad būšu spēlējis vairāk