Post by postsinonbuzzdis on Mar 1, 2022 5:32:30 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Plants vs Zombies™ 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Plants vs Zombies™ 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара бесконачне новчиће ▞▞▞
▞▞▞ Plants vs Zombies™ 2 2022 version ▞▞▞
Супер игра
Plants vs Zombies™ 2 Gündelik fgfp
Игра се аутоматски затвара.
Купио сам биљку, али је нестала са моје листе. Апликација ме тера да је поново купим.
Plants vs Zombies™ 2 Priložnostne bma
Заиста грешка Сваки пут када се принудни огласи пуштају на телефону црни чак ни екран за ресетовање не ради све док се минут касније не појави код грешке. Није вредно муке. Уживајте у апликацији, али реклама након сваког нивоа која вас тера да гледате целу ствар је помало досадна. Тренутно рекламе за Роиал Матцх узрокују рушење апликације што је иритантно.
Plants vs Zombies™ 2 Fritidsspill uyv
После последњег азурирања неце да покрене игрицу...инаце је добра
Плз ЕА не могу да уђем у арену јер је ажуриран рецуииер (извините због погрешног правописа) 1.28г молим да буде мањи од 400мб плз ЕА али најбоља игра
Маму вам јебем игра неваља ничему
Игра се стално руши након завршетка сваког огласа. Ова игра је веома забавна и веома уживам у њој, али рушење је квари.
Има много додатака. Игра је постављена на основну биљку, сунце дајући цветно место које напада биљку победу идите у следећу димензију. Затим идите да играте на мрежи и будите сигурни тако што ћете добити 1000 поена сваке секунде.
Молим вас, не знам шта није у реду са овом игром овде, само ме је избацила и тек треба да се отвори поново... говори ми да преузмем и кад год сам на свом интернету да преузмем само се наставља (почиње) и тако је већ недељама. Учините нешто по том питању.
Лепа игра, али смањите огласе. Знам да су огласи начини да се заради новац, али огласи на сваком нивоу су превише
Cube Escape: Theatre Adventure bgzu
Не могу да играм, рекламе чине да игра престане да ради и мора да се затвори.
Уопсте ми се несвидја
Ова игра ми је већ једна од омиљених, посебно у арени. Али зашто се изненада срушио неколико секунди пре завршетка битке? То се догодило прошлог 20. децембра 2021. и наставља да се дешава и сада. Много мојих рукавица је потрошено! Надам се да ће ово бити одмах поправљено, пре него што деинсталирам ову апликацију. Изузетно сам разочаран.ово је била моја омиљена игра седам година, али сада проводим више времена чекајући да се заврше глупи огласи од 30" него што се стварно играм. Оглас почиње углавном након играња нивоа, али понекад када бирам ниво за игру. У оба случаја није могуће затворите или зауставите ручно. Зашто? Аутоматско пуштање огласа не даје новчиће/гориво/драгуље. Надам се да ће програмери ускоро решити ову сметњу
Дај те ми гемове
Дд
Игра је заиста добра за играње и свиђа ми се како можете да користите било коју биљку када победите зомбија и може вам помоћи да имате брзу реакцију када долази много зомбија и заиста уживам да је играм из забаве.
Пвз2 је постао ЗАИСТА лош откако се ЕА појавио. Све је добило 10к више паи2вин и ИМА толико реклама Исусе Христе ЕА сви знамо да сте похлепни као хајде, уштедите нешто долара за нас остале.
Свиђами вше од обичног зондиоса
Добра игра, али превише огласа када сте повезани на интернет, сваки ниво/рунда има огласе! На пример, када завршите са журком са пињатом, ако изаберете да поновите или престанете, дефинитивно постоји оглас!
Невероватна игра, али превише црацхес...
Потребно је много храбрости да се имплементира опција за онемогућавање обавештења, а затим и даље приказивање више обавештења сваког дана.
Најбоља игра, свидела ми се, једини проблем са пуно реклама
Кад ми је при крају инсалирабја оно што ми каже да је немогуће преузети ову апликацију
То је заиста добра апликација да је тако забавно испробати, али ако нисте таква особа, не волите да чекате јер понекад морате да чекате, али вреди
Све је било добро док нисте уништили игру уклањањем демонстрација и тема ултимативних битака 》
Не могу да разумем зашто толико касни. Могу да играм нормалне нивое без проблема, али сам покушао да играм свој први меч у арени и ради на 1 фпс и унутрашњост мог телефона се топи. Користим Самсунг Галаки С6. Ово је игра духова, претпостављам да је лоше програмирање или нека глупа грешка коју сте направили јер то није асфалт 9 или Фортните, то су буквално слике које мора да прикаже. Што се тиче додатака, претпостављам да их не видим у својој игри јер је моја земља сиромашна. Чекаћу твој одговор.
Почиње.... и ништа. А прешао сам много до сада. Шта сад?
Зашто ми се поново враћа када сам користио биљке леденог типа које стално иде кући онда мој труд долази без напора ☹.
Рекламе сваки пут уништавају игру. Сваки пут руши игру.Волим ово, али зашто сваки пут када желим да играм Арену игра ме избаци...? или сваких 10 минута ме избаци зашто
Није нешто боји цласх роиале
Има имвазија
Много заузима па па
Помозите ми пвз Управо сам очистио складиште телефона јер ми је телефон постајао спор и када сам то урадио и отворио игру, само се приказује црни екран и неће се отворити
Јадно😯😯
Играјте арену и победите..након притиска дугмета за наставак игра се срушила..логин и изгубио победнички напредак..игра је сматрала да сам изгубио арену..није вредно тога..
Одлична игра, играо се доста када је изашла, недавно су вратили стари систем где морате да откључавате светове један по један као некада. Ја сам то препоручио
Одлична игра, али превише реклама (а такође се не могу прескочити, што је још горе). Заиста сам приморан да искључим своју везу само да бих играо ову игру.
Одлична игра, али да не морате да купујете толико биљака, било би боље
Невероватно дугачак водич једним кликом и одвратна количина неупотребљивих, бескорисних, принудних огласа.
3 звездице јер су задња 3 острва ПРЕТЕСКА.Задње "Модерн Даи" ми треба око 5 сати да смислим како да пређем 1 ниво,а Босс Баттле-задња битка ЈЕ ТОЛИКО ТЕСКА ДА САМ ЈЕ ИГРАО 10 ДАНА И НИСАМ МОГАО ДА ПРЕДЈЕМ КОЛИКО ЈЕ ТЕСКА 😤😤😤😤😤
Исправите неке грешке у овој игрици која је тако лепа за играње.
Одлична је. Ја до сада нисам видела овакву игрицу, просто је добра. Свака част, ево 5 зв.
Забавна је, али игра наставља да излази након сваког нивоа и ја се нервирам и има особа са истим проблемом, помозите ми да ово поправим
Неће да се скине,јако мало остане до краја и онда стане и неце.Пробао сам пар пута али и даље неце.Засто хоцу одговор?Хвала унапред.
У реду
Неће да се укључи!!!!!!!!!!!
Прилично кул игра, али ће бити кул ако подељени екран биљни играч против зомби режима играча, мини игре и више нивоа воде
Глупост избацили сте најбољу стбср из игрице а то су кључеви засто сте такви