Post by postsinonbuzzdis on Mar 1, 2022 5:35:45 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crab War: Idle Swarm Evolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crab War: Idle Swarm Evolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler daha fazla mücevher ▞▞▞
▞▞▞ Crab War: Idle Swarm Evolution 2022 version ▞▞▞
Gacha gacha gacha. Yırtıcı ve para para para temelli. Her zamanki gibi, MOAR SATIN ALMAK için AF'lerin rahatsızlığını gerçekten en aza indirmenin bir yolu olmadan bombalanmayı planlayın. Tamam. Bir dakikalığına eğlence. Paraya değmez. Hiç.
saçma
Bir süre sonra sıkıcı.
Ayyy çok güzel herkese tavsiye ederim
İlginç öncül ancak hızlı ilk saatten sonra eksik oluyor. * bir yıldıza kadar güncelleyin. 1. saatte sıkıcı geliyorsa, neden sana kendi oyununu nasıl yapacağını anlatmakla uğraşayım ki?
Bayıldım
Haftalık bir turnuvaya katıldıktan sonra ilerlemenize kaldığınız yerden devam etmeniz mümkün mü? Çünkü ecdysis seviyem 18 ve 10010 m'deyim ve gerçekten onu boşuna sıfırlamak istemiyorum.
Lily’s Garden Hjernetrim zda
İyi oyun
Şu ana kadar oldukça zevkli bir oyun oldu. Bir noktaya kadar özelleştirebileceğiniz bir tapper, güzel, rahatlatıcı ve günlük ödüllerin mini bir oyun şeklinde verilmesi hoşuma gidiyor, bu hoş bir dokunuş. Ayrıca, reklamları izleyerek verilen ödüllerin aslında zaman ayırmaya değer olduğunu belirtmek de önemlidir. Bu oyun, canlandırıcı bir hız değişikliğidir.
Mükemmel zaman kaybı
Basit ve eğlenceli. Ayrıca reklamları isteyerek tıklamamı sağlayan birkaç oyundan biri. Düzenleme : Tamam, yani boşta ilerleme turnuvada çalışmıyor. Btw benim bebeğim appx son patronu vurabilir. Yani ya bir özellik ya da bir hata
Aylardır bu oyundan zevk alıyorum. Sorun şu ki, son 3 veya 4 gün içinde kelebeklere dokunduğunuzda veya ödülleri ikiye katladığınızda açılan reklamlar tüm oyunu donduruyor. Sonuç olarak, sürekli olarak kapatıp yeniden yüklemek zorunda kalmıyorum, aynı zamanda sayısız ödül de (altın, inci, güçlendirme, mücevher vb.) kaybettim. Stres gidericiydi, şimdi sinir bozucu. Hem bugün hem de dün destek ile iletişime geçmeme rağmen sorunlar devam ediyor.
Türündeki diğer oyunlara göre daha fazla dikkat etmenizi sağlayan oldukça eğlenceli bir tıkırtı oyunu, bir yerine 4 yıldız vermemin sebebi yengeçler arasında görsel çeşitliliğin olmaması.
Bendede bir türlü inmiyor ama yorumlar güzel diye 3 yıldız verdim
Çok iyi değil ama güzel
Şey aslında ama uygun olabilir daha iyi olabilirdi
650 lv sonra oyun basa boşa mı gitti yani okadar emek
0 çevrimdışı ilerleme var. bunun dışında harika, eğer son derece yavaşsa. reklamları spam yapmıyor ve temel oyun biraz ilginç. daha yüksek puan verir, ancak hiç kimse telefonunda her zaman boşta kalan bir oyunu açık bırakmak istemez
Ne cehennem insanlar ben ecdysis 4. seviyedeydim ama bir süre sonra ecdysis seviyesi 0'a geri döndüm!!!! NE OLUYOR BE! Tüm ilerlemem gitti ama google play acc'a giriş yaptığımda beni başka bir isimle başka bir hesaba getirdi Bunu düzeltin yoksa bu oyunu silerim 8 aydır oynuyordum sonra tekrar başa dönecek??? !?!?!!!!
oyun bir süre sonra berbat oluyor oyun sizin için oynuyor ve tamamlıyor smh ve çok kolaylaşıyor hiç zorluk yok
Muhteşem oyun, yeterince güçlü olmam sadece birkaç dakikamı aldı. 650m'de takılıp kalmama ve tüm yeteneklerimi kullanmama rağmen hala zamanım tükeniyor. Ancak harika ödüller.
Oyunu biraz zor
Kötü hesap yönetimi ve işler ters gittiğinde rücu edilemez. Bu oyunu 2-3 yıldır ara ara oynuyordum ama sonunda Google oyun hesabımı bağladığımda oyun "daha yeni bir kayıt" olduğunu ve onu yüklememe izin vermediğini söyledi... tüm ilerlemem gitti . Birinci kareye dönersek, hiçbir kaplama açılmadı, gen ağacı sıfıra döndü, tüm mutasyonlar gitti. Bu oyundan gerçekten zevk aldım ama bu benim için mahvetti.
Bu oyun bitmiyor lütfen hikaye modunda türkiyeden aşk yapın
Güzel, Kolay ve Eğlenceli! Kesinlikle Tekrar oynayacaktı! Beni rahatsız eden tek şey muhtemelen dil sesi olurdu, sadece biraz seçici olsa da.
Crab War: Idle Swarm Evolution Avontuur ceku
Bence bu oyun harika .Her zaman yeni canavarlar geliyor.Yani sıkıcı değil
oyun şimdi bende yüklenmiyor
On kere site açamadım
süper bir oyun
Crab War: Idle Swarm Evolution სათავგადასავლო jjqf
かに戦争 (Crab War) アドベンチャー mcs
Genel olarak iyi bir oyun, ancak yüklenmesi uzun sürüyor ve yavaş çalışıyor.
Oyun Grafikleri mantığı güzel ben beğendim RANDOMFVYVGBTHD7Rİ3İ Bir Şey uroroe9eoirirk3i3m3oejeiejxfu ugcjxfyouiyzuyjuykffudzkhgrzkghxo52askhxhfyk xf jl xfjozofupuxfyo 7 oxs3zu.j, J8 i y8x8tcuidxhifx8ey fi0citrx0jf9igtuffffffjocizyfiyzDY968cytsupdltultuttsuuooye8zids46ssrxgb8 ne vbxf5vg8u ugc, hofy8xyorsrogdxtipdypidfoupfpzzfryx9rryzsroryrsRY9uzofufoxfy9uofxyxrourzousf9zr9yzyof9urYRayrozoFYOYFoRYRYYORyfhfzfuzfjfjufuztufzufufsutsutsdtdiitdjtutututtutufufufuudtyguguduixiu ettik ettik
Bir süre önce bu oyunun iyi bir iş çıkardığını bir kez daha söyledim ama şimdi ŞAŞIRTICI bir iş çıkardı, eğlenceli ve biraz rahatlatıcı, oyunu unutmadığınız için teşekkür ederim.