Post by postsinonbuzzdis on Mar 1, 2022 5:39:01 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cafe Panic: Cooking game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cafe Panic: Cooking game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack de resurse nelimitat ▞▞▞
▞▞▞ Cafe Panic: Cooking game 2022 version ▞▞▞
Am ajuns la nivelul 39, am jucat acest nivel de 2 zile și nu îl pot depăși. Este un nivel după 39 pentru că ar fi trebuit să-l bat în 2 zile
Tipul de joc de management al timpului nu mi se potrivește Îmi pare rău, nu îmi place acest joc
Bucurați-vă la început, dar acum este plictisitor. Ar trebui să colectăm multe diamante pentru a îmbunătăți toate seturile de bucătărie, dar este prea scump -_-
Este un joc grozav, cu excepția prețului pietrelor prețioase pentru a continua să joci.
jocurile înghețate pe care le-am cumpărat în achiziția aplicației mi-au pierdut banii
E foarte greu
Am dat acestui joc 5 stele pentru că îmi place acest joc și caracteristicile sale, dar există o problemă, încă nu are o actualizare de ziua proștilor de aprilie, ai putea adăuga asta, te rog.
Acesta este un joc cu adevărat grozav, dar este foarte greu să câștigi un diamant. Deci, dacă adăugați secțiunea de recompense zilnice, va fi mai mare.
prea multe tutoriale devin plictisitoare
îmi pare rău că jocul este inutil. cel mai prost joc de gătit vreodată. mare greșeală la instalarea acestui joc. recolta totală, înainte ca voi să-l faceți pe al vostru, nu vedeați celelalte jocuri. dezinstalare incarcare.....
Atat de plictisitor si incet ,,foarte nu fericit,,scuze
Desinstalat. Jocul nu m-a lăsat să joc. Se încarcă în continuare la 2/6
De ce pământ ai cere 10 plus diamante și bani în plus pentru a plăti pentru note mari... acesta ar fi cu adevărat un joc bun dacă scăpați de genii...
Deci am dezinstalat și descărcat din nou pentru a vedea dacă există actualizări și trebuie să o iau de la capăt? Asta e descurajator. Am terminat. A fost distractiv cât a durat.
Suge bile. Greu de spus ce s-a comandat sau de unde să-l cumperi. S-a jucat doar cinci minute, așa că 2 stele ar putea fi generoase.
Idle Barber Shop Tycoon - Juego de Gestión Empresa Simulación dhsg
Mergea bine până la nivelul 21. S-a dus să ia clătite și a dansat înapoi și patrut. Am pierdut 6 clienți. Ștergerea jocului
💔🥀
Este un joc grozav, dar faptul că fiecare upgrade trebuie să folosească diamante este puțin enervant
Cel mai prost joc pe care l-am jucat vreodată fără să plătești bani pe care nu poți trece nici măcar de nivelul 30. Cel mai prost joc
ridicol nu îți oferă prea mult pe monede foarte scumpe la upgrade-uri de care ai nevoie pentru a remedia acele upgrade-uri nebunești
a fost distractiv la început, dar apoi, chiar dacă ați actualizat complet toate echipamentele, tot acum s-a stricat, trebuie să pierdeți timpul pentru a învinge mașina și apoi nenorociții de clienți devin agitați și ați pierdut, a trecut de la 5 la 1 foarte repede.
Joc foarte captivant, dar necesită timp pentru a câștiga pietre prețioase
Îmi place foarte mult jocul, dar prea mult între restaurante noi
Feedback nou: După ce ați jucat duelul, nu există nicio opțiune de a reveni la pagina principală. Chiar dacă câștig, SINGURA opțiune este Încercați din nou. De ce? ________ Joc distractiv. Nu înțeleg totuși de ce nu există nicio diferență în ceea ce privește abilitățile. Toate abilitățile sunt maxime, dar nu există nicio diferență în special în ceea ce privește viteza de gătit atât pentru bucătar, cât și pentru echipament. Este aceasta o eroare?
Cafe Panic: Cooking game سیمولیشن rrr
Erori în ultima actualizare. Nu pot folosi friteuza în cafeneaua din Japonia.
Pur și simplu ador acest joc. Câștigați ușor monede de aur și îmbunătățiți echipamentul pentru un serviciu mai rapid.
Îmi place pentru că devine din ce în ce mai greu și e bun și ar putea fi de fapt faimos pentru unii oameni, așa că te ajut pentru acest joc (:
Cafe Panic: Jogo de cozinha Simulação mtdg
Cafe Panic: Juego de Cocina Simulación ffc
咖啡廳大作戰:美味餐廳及咖啡館遊戲 模擬 qla
Un joc cu adevărat captivant, un joc grozav l-ar recomanda 👌
Îmi place aplicația, dar când am actualizat sau am actualizat această aplicație, mi-au luat toți banii pe care i-am câștigat și m-a făcut să o iau de la capăt. Nu mulțumit și nu voi juca jocul. Am investit niște bani în acest joc și acum totul a fost șters. Nu are niciun sens. Nu o voi mai juca. Îmi pare rău.
Consumând prea multă energie de joc, dar durează mult timp pentru a o câștiga
Este un joc distractiv, care durează o veșnicie pentru a încărca energie și treci prin energie mult mai repede, astfel încât să poți juca jocul timp de 15 minute
îți oferă doar 50 de vieți până când trebuie să aștepți să joci din nou, de aceea am încetat să mai joc înainte și trebuie să faci o exersare a mâncării care este atât de ridicolă la orice alt nivel încât ar trebui să putem sări peste ea.