Post by postsinonbuzzdis on Mar 1, 2022 5:48:44 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Smash Hit ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Smash Hit IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack neskončnih žetonov ▞▞▞
▞▞▞ Smash Hit 2022 version ▞▞▞
Ne prenesite te igre. To je zelo slaba igra, zbirajo samo denar od nas in nam ne dajejo premije. Kliknem na Get premium in plačam denar za igranje več stopenj, vendar ne deluje. Počutim se jezen zaradi te igre. Za to igro porabim 203 rubljev, vendar se igra še vedno začne od 1. kevela. Froud froud igra
Preizkusil sem večkrat in mislim, da mi ne bi pustil igrati in bi mu dal tri zvezdice, ker sem ga igral na svojem drugem telefonu in je bil res dober, na drugem telefonu pa je delal isto stvar prva dva dni in Nisem mogel igrati, zato mu bom dal dve zvezdici
če začasno ustavite to igro za 2 sekundi, vam bo povedal, da dobite neumno premijo. če se dotaknete gumba ne, vas bo poslal vse do začetka. grozna igra.
Ta igra ni slaba meni je všeč prišla sem Ful daleč
Izbriši
Kontrolne točke ne delujejo, če ne plačate. Zdi se, da se to dogaja v vseh igrah tega razvijalca, kar je škoda, saj so koncepti res kul.
Kul
nekaj manjka. mogoče zanimivejši nivoji kot samo kosi stekla
Lepa igra za igranje, vendar imamo nekaj napak, kot je igra zmrznila na začetku, a vseeno lahko streljamo žoge
Ta igra je najboljši primer mobilne igre. Zabava vas, fizika lomljenja stekla je neverjetna, in kjer koli pogledate, je le izpopolnjena igra. O, sem že omenil, da vam ni treba skrbeti za oglase. Tako je, ta igra nima oglasov. Čeprav rečeno, si želim, da bi obstajala ena ali dva moda, ki bi jih lahko igrali brez premije.
Je precej zabavna igra, ki je res sproščujoča. Zato priporočam, vendar če želite dobiti vse možnosti igre, morate plačati.
Kul igra
Ta igra je bila super, obožujem te igre, vendar dajem dve zvezdici, ker prosijo za nakup Premium vision, da gredo na najboljšo razdaljo
Igra Ghost je odlična, vendar se pojavi ena težava vsakič, ko umreš, če greš začeti, za nadaljevanje moramo dobiti premijo
Vredu je ampak ni zanimiva
Smash Hit Arkada xute
Igra je super. Ta 2 zvezdici je posledica napake v načinu Zločin na 3. stopnji. RESNIČNO morate ublažiti ragdolling na kvadratih, ki so nanizani med stebri. Več tekov, odrežem obe niti na vrhu ali na eni od strani in plošča se dobro zamahne, potem pa pobesne in se zaniha, da me udari *od zadaj*. Nemogoče braniti. Prosim popravite!
Ta igra v VR je super. Na telefonu je grozno. Poleg tega vam premium možnosti omogočajo samo igranje proti zelo osnovni in ponavljajoči se umetni inteligenci... Funkcionalnosti za več igralcev NI. Ohraniti različico VR, vendar odstraniti ta POS ... in pridobiti povračilo za premijo.
Nisem opazil, da če vidite pasico "Kupi", ta nima cene. Samo da nisem šel na neskončno kontrolno točko.
Dobra igra vendar malo pomankljivosti
Zabavno, vendar je za premium veliko stvari, kot so kontrolne točke, kar je preprosto neumno tudi jaz, namesto da bi kupil premium za vse, kar bi lahko samo igral igro, in dokončal izzive, da jih odkleneš
Ta igra je precej zabavna in pomaga tudi, ko vam je dolgčas, saj vam pomaga sprostiti stres. Kakovost je dobra in tudi grafika je izjemna. VENDAR 90 ODSTOTKOV TE IGRE NI BREZPLAČNE NA PRIMER, NE MORETE IGRATI DRUGE MODE IGR, ČE NIMATE PREMIUM ČLANSTVA IN NE MORETE POJDI NA SVOJ NAPREDEK, ČE IMATE PREMIUM ČLANSTVO.
Pravzaprav res dobro. Fizika in dizajn sta neverjetna. Potrebovati premijo za začetek na kontrolni točki je nadležno, vendar to razumem. Mogoče bi ga lahko spremenili v omejeno količino ponovnih zagonov na kontrolni točki, dokler ne boste morali začeti na začetku brez premije?
Najbolša do konca
Lepa igra, vendar bi bilo bolje, ko bo prenehala zahtevati denar za nadaljevanje z najboljše razdalje, upam, da bodo to ugotovili. Zdaj odstranjujem igro, ker je premium igra in si je ne morem privoščiti toliko ljudi. Pravzaprav moj poizvedba je, da sem dosegel stopnjo 10 in sem se umaknil zaradi napake v igri, zato prosim popravite to
V bistvu morate vsakič znova začeti igro, razen če kupite premium različico – ogromen plačilni zid, ki bo vsakemu naključnemu igralcu omogočil, da doseže več kot v prvih fazah igre.
To ocenjujem z eno zvezdico, ker bi morali imeti možnost začeti na kontrolni točki brez premije in delati druge načine brez premije
Premium je preveč neumna, igra je pretežka, co-op način bi moral biti brezplačen, vendar je njen edini LAN, ta igra je s premiumom postala dolgočasna in nadležno slaba, zamenjaj premium ali pa te igre nikoli ne bom igral
najboljša igra vseh časov
to je dobra igra, vendar če izgubite, morate začeti od začetka in za nadaljevanje s te ravni morate dobiti premium paket
Super
Vsekakor bi mu dal višjo oceno, če ne bi sabotiral tvojega napredka. Je super in se začne s spodobnim tempom, nato pa se pospešuje skozi stopnje. Ko pridete v neskončnost, je tako hitro, da igralec res nima možnosti. Poskušal sem uporabiti način vadbe, ki trdi, da se premika počasneje, in je. Toda ko pridete do Infinitija, se spet pospeši kot običajen način. To ni trening, to je sabat. Prosimo, odstranite besede ob vstopu v nivoje, moti vizijo.
Sam minecraft je velik. Pa placat mors da lahko gres od rekorda.
Običajno nikoli ne igram iger, ki sem jih nazadnje igral na hčerinem telefonu pred petimi leti Subway Surfers Ne vem, kaj me je spodbudilo, da sem kliknil na to, vendar je nekaj zelo zadovoljivega v zvoku razbitja stekla, ki je verjetno vseeno povedal nekaj o meni. veliko zabave, hvala oh in brez oglasov, ki sem jih do sedaj videl in ni počasen in grafika je lepa vse, kar vidim, da se ljudje pritožujejo v drugih igrah, na katere še nisem naletel
zelo lepa igra in glasba v ozadju je zelo mehka in všeč mi je bila in grafika je preprosto fantastična zelo sproščujoča igra
to je odlična igra. edina pomanjkljivost je, da ne moremo začeti od zadnje kontrolne točke in to je res frustrirajoče, saj je tako kot zakaj sem sploh poskušal doseči to, če moram začeti znova
2 zvezdici, ki sem ju ocenil, sta pravzaprav velikodušni, kot... V redu, torej pridem do 3. ali 2. kontrolne točke, potem umrem, v redu, tako da je normalno, potem pa želim nadaljevati potem premium? Se res hecaš? Fantje ste smešni. 😑
Smash Hit Arcade hvl
Opišite moje izkušnje? Zagotovo je bila... Izkušnja?? Res je dobra igra. To je dobra igra, da odvrnete misli od stvari, kot sta stres ali delo. Dobil sem veliko oglasov
Všeč mi je bila ta igra, dokler nisem prišel do stopnje 11. Ne glede na to, kako močno se trudim in koliko časa igram, še vedno ne morem napredovati. Kupil sem celo premium, da sem lahko znova zagnal, vendar tega še vedno nisem mogel narediti in čez nekaj časa sem jezen nehal in pustil igri 2 zvezdici zaradi težavnosti.
Najslabša igra. Ta igra potrebuje samo denar. Kontrolna točka ni uporabna, dokler jim ne daš denarja. Tudi če jim daš denar še enkrat, ko izgubiš igro, se spet začne od začetka. Sovražim to igro. Priporočam, da ne prenesete te neumne igre. Ta igra je samo zapravljanje denarja in vi ste baterija telefona. Uporabniki, ki jo želijo prenesti, povem vam, da je to najslabša igra na tem planetu. 😤😠😡🤬🤬 Ne prenesite te igre. Dokler ne želite, da se vaš denar zapravi. 👿
Odlična igra. To je izjemno edinstvena ideja, vendar jo nekateri vidiki zavirajo. Če ne bi bilo premium, bi ta igra takoj dobila 5 zvezdic. Ker pa potrebujete premijo, da odklenete polni potencial te igre, ji moram dati le 3 zvezdice. Nisem pripravljen zapraviti 2 $ za igro, ki jo igram le občasno. In hitbox sivega stekla je tako nedosleden. Lahko se dotaknem konice nekaterih in dobim udarec. Skoraj v celoti bi lahko šel skozi predmet popolnoma v redu.
igra je zabavna, bi ji dalo 5 zvezdic, ko se je treba znova zagnati na začetku vsakič, ko zmanjka žogic, je moteče in da je treba kupiti premium različico, da bi dosegli katero koli drugo raven. Razvijalec bi moral narediti območje ali ravni za ljudi, ki zmorejo. ne privoščim plačati ali pa tudi nočem. In imajo ravni za plačljive ljudi..
Vedno se zruši na mojem S9+ vsakič, ko ga odprem. In ko se zruši, iz nekega razloga zapre vse moje aplikacije, ki so na prekrivanju (Edge Gestures in Edge Panels). Resnično upam, da bo to kmalu popravljeno. Nisem prepričan, ali je to povezano z združljivostjo.
Groza
Fruit Block Friends कैज़ुअल गेम kwm
Torej, če želite igrati to ripp off igro, morate plačati za nadaljevanje prehoda na stopnjo 7? Čeprav ste igrali le zelo kratek čas? Ti fantje se res trudijo s to...prevaro igre!
Bravo..ta igra je bila najboljša..ni bilo vam treba plačati niti enega penija..Ampak, zdaj je narobe..FANTJE, zdaj moramo vzeti premijo za nadaljevanje igre, če ste izgubili..mislim, y hudiča...rekel bom, da ima ta igra najboljšo grafiko z vsemi temi pomirjujočimi zvoki..ampak sovražim, ko pridejo na vrsto vrhunske stvari..
Smash Hit Arcade czz
Fajna je sam tžka
Obožujem to igro in tako sem vesel, da je še vedno prisotna do danes, vedno jo igram in 4 leta pozneje sem vesel, da je še vedno tu. 10/10, odlična glasba, zabavno igranje in priporočam.